Co. van het het Instrumentenmateriaal van Dongguandaxian, Ltd.

DE LEIDER VAN CHINA IN HET TESTEN MATERIAAL

Professionele Fabrikant van Bouwmaterialen 13 jaar

Brand - vertrager/Draadplastieken Rubber Milieu het Testen Materiaal

Thuis Productendraad het testen materiaal

De Trilling van de schokvlam het Testen Materiaal BS6387 voor Draad en Kabelproductenkabel het Testen Materiaal

Certificaat
China DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
China DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
Alvorens ik de machine koop, zie ik ons partnergebruik uw machine, na ontvang het, is allen goed. dank, hoop maakt ook tot overeenkomst volgende tijd.

—— Maximum zal

Bij het begin maak ik me ongerust over als uw bedrijf levering op tijd kan, blijkt het uw bedrijf, geen vertraging, de prettige samenwerking van A goed is.

—— Peter Huang

De samenwerking van Nice! Wij waardeerden voor de vriendelijke steun van uw bedrijf op onze projecten. De zeer goede dienst.

—— M. Hussain

Professioneel citaat, professionele technologie, zodat wij geschikte goederen, betrouwbare ondernemingen ontvangen. Hoop kunnen wij nog volgende samenwerken tijd!

—— M. Paul Garry

Ik ben online Chatten Nu

De Trilling van de schokvlam het Testen Materiaal BS6387 voor Draad en Kabelproductenkabel het Testen Materiaal

Shock Flame Vibration Testing Equipment BS6387 For Wire And Cable Products Cable Testing Equipment
Shock Flame Vibration Testing Equipment BS6387 For Wire And Cable Products Cable Testing Equipment

Grote Afbeelding :  De Trilling van de schokvlam het Testen Materiaal BS6387 voor Draad en Kabelproductenkabel het Testen Materiaal

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: DAXIAN
Certificering: ISO, SGS
Modelnummer: DX8515

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard export houten koffer
Levertijd: 30 dagen na bevestigde orde
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, in contant geld
Levering vermogen: 30 sets per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Normen: B36387 Testvoltage: 200- I000V
vlamtemperatuur: 650°C±40°C Hittebron: 750±40°C
Hoog licht:

trillingen testapparatuur

,

drop testmachine

BS6387 de Vlam van de schoktrilling het Testen Machine voor Draad en Kabelproducten
 
Overzicht:
De prestatie-eisen van de testmachine omvatten brandtest, de brandtest van de waternevel en mechanische brandtest. Geschikt voor mineraal isoleerde kabels met nominale spanningen tot 4 50/750 V. Maintaining de integriteit van de kring voor lange perioden in vlamvoorwaarden: Is met Britse vuurvaste kabelnormen B36387 in overeenstemming „Houdend specificaties voor kabelprestaties in een intacte kring in de brandomstandigheden“
 
Ten tweede, materiaalcomponenten: brandtest: de vuurvaste proefbank omvat de volgende delen
1.1: Kabelsteunregeling: De kabelklemmen beide einden van het kabeljasje lateraal door de klemmen: Het middendeel van de kabel bestaat uit twee metaalringen (300mm apart, vast, worden en de metaalring aan de grond gezet aan de andere metaaldelen van het apparaat. Het apparaat van de kabelsteun wordt getoond in Figuur 1 voor gepantserde kabels met een diameter van minder dan 10mm. Of één of andere andere kabel die significante verplaatsing tijdens de test heeft ondergaan. Drie metaalringen, elk bevestigden ongeveer 150mm van de originele metaalring.
1.2: Ononderbroken opsporingsapparaat: laat alle stromen van de kabel door de kabel tijdens test overgaan, een ster-verbonden transformator in drie stadia of drie eenfasige transformatoren (of een eenfasige transformator als de test een enig-kernkabel) is en voldoende capaciteit hebben een maximum - toelaatbare lekkagestroom van 3A bij het testvoltage handhaven. Verbind een dekkingslamp aan de andere kant met elke kern van de kabel en pas een stroom dicht bij Q.2SA bij de nominale spanning van de kabel toe.
1.3: Hittebron
1.3.1: De hittebron is een 610 mm lang alternatief gasfornuis dat de levering van methaan en vlam kan dwingen.
1.3.2: Temperatuurmeting: Een 2mm diameter gepantserde thermometer wordt geplaatst dichtbij de luchtopname, parallel met de brander boven 75mm
1.3.3: De temperatuur en de tijd van de testvlam: (zie BS6387-verbrandingsclassificatie)
A: 650°c±40°c-3 uren B: 750°c±40°c-3 uren C: 950°c±40°c-3 uren S: 950°c±40°c-20 minuten
1.3.4 specimen: Het specimen is een sectie van afgewerkt product, niet minder dan 1200mm, met 100mm schede en behandelt verwijderd op beide einden. De draden op beide einden van de kabel zouden de elektroverbinding moeten met in overeenstemming zijn met.
1.3.5: Testvoltage: 200 - I000V
 
Ten derde, de test van de waterbrand; omvat het volgende deel
2.1: Kabelsteunregeling: De elektrische kabel wordt met twee metaalsteunen verbonden die uit 25mm brede stijve platen bestaan. De steun wordt bevestigd met metaalklemmen. Het uit elkaar plaatsen tussen de klemmen is 200mm en de kabel is in bijlage aan de steun zoals aangetoond in Figuur 3 '. Alle metaalkaders worden aan de grond gezet.
2.2: Ononderbroken zij-opsporingsapparaat: laat de huidige pas door alle kernen van de kabel tijdens de test. Drie eenfasige transformatoren. En er is genoeg capaciteit om het maximum te handhaven - toelaatbare lekkagestroom bij het testvoltage van 3A, en één lamp aan de andere kant te verbinden met elke kern van de kabel. Het wordt geladen met stroom dicht bij O.25A bij de nominale spanning van de kabel.
2.3: Hittebron
2.3.1: Hitte: Een strook-vormige brander met een lengte van 400 min geschikt om tot 400 mm van kabelspecimen te branden. De branderassemblage kan worden aangepast. Kan een heldere brand vullende temperatuur van 650 personen 40C verstrekken.
2.3.2: Temperatuurmeting: Een gepantserde thermometer van 2 mm diameter wordt geplaatst op de lagere oppervlakte van de kabel
2.3.3: De temperatuur van de testvlam: 650°C±40°C
 
De Trilling van de schokvlam het Testen Materiaal BS6387 voor Draad en Kabelproductenkabel het Testen Materiaal 0

Contactgegevens
DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Sophia Su

Tel.: +86-13266221899

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)