Bericht versturen
Thuis

DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD Fabrieksreis

Certificaat
CHINA DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
CHINA DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Alvorens ik de machine koop, zie ik ons partnergebruik uw machine, na ontvang het, is allen goed. dank, hoop maakt ook tot overeenkomst volgende tijd.

—— Maximum zal

Bij het begin maak ik me ongerust over als uw bedrijf levering op tijd kan, blijkt het uw bedrijf, geen vertraging, de prettige samenwerking van A goed is.

—— Peter Huang

De samenwerking van Nice! Wij waardeerden voor de vriendelijke steun van uw bedrijf op onze projecten. De zeer goede dienst.

—— M. Hussain

Professioneel citaat, professionele technologie, zodat wij geschikte goederen, betrouwbare ondernemingen ontvangen. Hoop kunnen wij nog volgende samenwerken tijd!

—— M. Paul Garry

Ik ben online Chatten Nu
lopende band
1 2 3 4 5 6 7
DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD
Fabriek
fabriek 2
fabriek 3
Toonzaal
workshop
kantoorruimte
workshop

Fabriek

fabriek 2

fabriek 3

Toonzaal

workshop

kantoorruimte

workshop

Het personeel werkt hard

 • lopende band
  DAXIAN-BEPERKT Co. van het INSTRUMENTENmateriaal, wordt gevestigd in Chang'an-Stad, Dongguan-Stad, de Provincie van Guangdong, de mooie Delta van de Parelrivier. Met geavanceerd verkeer, is het een privé bedrijf dat met de productie, het ontwerp, de ontwikkeling en de verkoop van testmateriaal en instrumenten bezig geweest is. Het bedrijf heeft in de loop van de gevestigde jaren een sterk professioneel R&D-team gewijd aan de ontwikkeling van twee reeksen van testmateriaal ontwikkeld en het niet genormaliseerde automatiseringsmateriaal, de producten van het testmateriaal wordt wijd gebruikt in draad, kabel, plastiek, rubber, leer, schoenmaterialen, hardware, elektronika, bouwmaterialen, chemische producten, textiel, verpakking, speelgoed en andere industrieën; DE PRODUCTEN VOLDOEN AAN UL, CSA, VDE, CCC, GB, ASTM, ISO, BS, JIS, SATRA, CIE, ANSI, EN, DIN EN ANDERE NORMEN; niet genormaliseerd automatiseringsmateriaal, kunnen ons wij ontwikkelen en ontwerp volgens de behoeften van de klant. Overeenkomstig het concept instrumentenautomatisering, gebruiken wij automatisering en testmateriaal om automatisering van het instrument te bereiken. Het streeft voor eenvoudige verrichting, algemeenheid, breed gebruik, hoge technische inhoud, nauwkeurige testgegevens, volledige automatisering van gegevens, geen behoefte aan handverrichting en participatie in berekeningen, die testfouten minimaliseren.
   
  DAXIAN-BEPERKT Co. van het INSTRUMENTENmateriaal, heeft materiaal met hoog voltage van de lekkage het volgende test, trilling het testen machine, stop het testen machine, het digitale meetapparaat van de zuurstofindex, textielvlammeetapparaat, het meetapparaat van de stevig materiaal diëlektrische sterkte ontwikkeld, en de automatische lassenrobot, Automatische het Uitdelen Machine, Elektronische Universele het Testen Machine, Hydraulische Universele het Testen Machine, Druk het Testen Machine, Effect het Testen Machine, de Rookdichtheid van de Bouwmateriaaldecompositie het Testen Machine, Bouwmateriaalincombustibility het Testen Machine, Bouwmateriaalbrandbaarheid het Testen Machine, Bouwmateriaal Brandbare Geslacht het testen machines, een meer dan dozijn reeks, meer dan 100 soorten producten, wordt wijd gebruikt in bouw, machines productie, elektronika, de chemische industrie, universiteiten, onderzoekinstituten en andere gebieden. Wegens de hoge technische inhoud van de producten, goede kwaliteit en de geschikte dienst, won het bedrijf lof en liefde van de meerderheid van gebruikers.
   
  DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD fabriek productielijn 0
 • OEM / ODM
  Van DAXIAN INTERNATIONAAL (HK) BEPERKT Co., verblijft door het principe van „Integriteit, Innovatie, Pragmatisme, en de Dienst“; streeft het principe van „People-oriented, Technologie eerst, Kwaliteit eerst, en Klant na eerst“; marktgerichte, en productkwaliteit als collectief leven, wetenschappelijke innovatie, en inspanningen om producttoepassingen uit te breiden, product testende nauwkeurigheid te verbeteren, productwetenschap en betrouwbaarheid te verbeteren.
  Het bedrijf bepleit het de dienst marketing concept „het geven van klanten geen zorgen en klantenwinst eerst“ en werkt oprecht met u om een betere toekomst tot stand te brengen. Wij heten oprecht nieuwe en oude vrienden welkom in binnen- en buitenland om zaken te bezoeken of te bespreken!
 • R & D

  Daxian is verwerkende ondernemingen van R&D van China de professionele, met decennia van R&D-ervaring, professioneel technisch team en de kwaliteitsborging, kan aan de behoeften van klanten in binnen- en buitenland voldoen.

   

   

  E-mail: daxian02@jiance17.cn

  Tel.: 86-13266221899

  DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD fabriek productielijn 0

   

  DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD fabriek productielijn 1

   

   

  DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD fabriek productielijn 2

   

  DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD fabriek productielijn 3

Contactgegevens
DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Miss. Sophia Su

Tel.: +86-13266221899

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)