Bericht versturen
Thuis ProductenBrandbaarheid het Testen Materiaal

Bouwmateriaal het Testen Apparaten, van de de Brandtest van ISO 5660 de Calorimeter van de de Kamerkegel

Certificaat
CHINA DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
CHINA DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Alvorens ik de machine koop, zie ik ons partnergebruik uw machine, na ontvang het, is allen goed. dank, hoop maakt ook tot overeenkomst volgende tijd.

—— Maximum zal

Bij het begin maak ik me ongerust over als uw bedrijf levering op tijd kan, blijkt het uw bedrijf, geen vertraging, de prettige samenwerking van A goed is.

—— Peter Huang

De samenwerking van Nice! Wij waardeerden voor de vriendelijke steun van uw bedrijf op onze projecten. De zeer goede dienst.

—— M. Hussain

Professioneel citaat, professionele technologie, zodat wij geschikte goederen, betrouwbare ondernemingen ontvangen. Hoop kunnen wij nog volgende samenwerken tijd!

—— M. Paul Garry

Ik ben online Chatten Nu

Bouwmateriaal het Testen Apparaten, van de de Brandtest van ISO 5660 de Calorimeter van de de Kamerkegel

Bouwmateriaal het Testen Apparaten, van de de Brandtest van ISO 5660 de Calorimeter van de de Kamerkegel
Bouwmateriaal het Testen Apparaten, van de de Brandtest van ISO 5660 de Calorimeter van de de Kamerkegel Bouwmateriaal het Testen Apparaten, van de de Brandtest van ISO 5660 de Calorimeter van de de Kamerkegel Bouwmateriaal het Testen Apparaten, van de de Brandtest van ISO 5660 de Calorimeter van de de Kamerkegel Bouwmateriaal het Testen Apparaten, van de de Brandtest van ISO 5660 de Calorimeter van de de Kamerkegel

Grote Afbeelding :  Bouwmateriaal het Testen Apparaten, van de de Brandtest van ISO 5660 de Calorimeter van de de Kamerkegel

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: DAXIAN
Certificering: CE, SGS
Modelnummer: DX8348
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard export houten koffer
Levertijd: 30 dagen na bevestigde orde
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, in contant geld
Levering vermogen: 30 sets per maand

Bouwmateriaal het Testen Apparaten, van de de Brandtest van ISO 5660 de Calorimeter van de de Kamerkegel

beschrijving
Macht: 380v, 50Hz Gebruik: Kegelcalorimetrie
NAAM: Kegelcalorimeter Normen: ISO 5660
Hitteoutput: 100 kW/m2 Temperaturencontrole: PID
De dimensie van de controlekamer: L700 * W600 * H1920mm De dimensie van de testkamer: L1680 * W700 * H2410mm
Hoog licht:

verticale brandbaarheidskamer

,

het textielbrandbaarheid testen

De Weerstand van de de Brandbrandbaarheid van ISO 5660 het Testen de Calorimeter van de Materiaalkegel voor Bouwmaterialen

 

Beschrijving:

 

De Kegelcalorimeter is het meest significante instrument van de bankschaal op het gebied van brand het testen.

De hitteversie is de belangrijkste die meting wordt vereist om de brandontwikkeling van materialen en producten te beoordelen. Traditioneel is het zeer moeilijk geweest te meten en recentelijk volledig - schaal testen van punten (b.v. meubilair) is mogelijk door deze artikelen te branden en de geëvolueerde hitte geweest te meten die een techniek genoemd gebruiken de calorimetrie van de zuurstofuitputting.

Begin de jaren tachtig beslisten de arbeiders bij NIST (vroeger NBS), in de V.S., een betere test van de de hitteversie van de bankschaal te veroorzaken die de deficiënties van de bestaande kleinschalige tests zou overwinnen van de hitteversie die zich op de meting van de afvloeiingsenthalpie van ingesloten systemen baseerden. De calorimetrie van de zuurstofuitputting werd geïdentificeerd als beste meetmethode. Dit is gebaseerd op de empirische die observatie dat de hitte door materialen wordt vrijgegeven te branden aan de hoeveelheid zuurstof in het verbrandingsproces direct evenredig is wordt gebruikt. Het instrument werd genoemd een Kegelcalorimeter. Deze naam werd afgeleid uit de vorm van de beknotte kegelverwarmer die wordt gebruikt om het testspecimen met stromen tot 100 kW/m2 in de test te bestralen.

 

Toepassing:

 

De Kegelcalorimeter is geproduceerd om aan alle bestaande Normen (met inbegrip van ISO KUNNEN 5660, ASTM E1354, ASTM E1474, ASTM E1740, ASTM F1550, ASTM D6113, ULC 135 en BS 476 Deel 15) te voldoen en gekund ook in modulaire vorm worden gekocht zodat die laboratoria met bijzondere belangen zoals hitteversie, massaverlies, rookproductie, enz. de secties kunnen aanvankelijk kopen zij en later verdere instrumentatie in dezelfde kabinetten vereisen toevoegen om een volledig specificatieinstrument te voltooien. Dit is enkel één van de voordelen van de Kegelcalorimeter.

 

 

Normen:

 

ISO 5660: Reactie-aan-brand tests -- Hitteversie, rookproductie en het tarief van het massaverlies.

ASTM E1354: StandaardTestmethode voor Hitte en de Zichtbare Tarieven van de Rookversie voor Materialen en Producten die een Calorimeter van de Zuurstofconsumptie gebruiken.

BS 476: DEEL 15: Brandtests aangaande bouwmaterialen en structuren. Deel 15: Methode om het tarief van hitteversie van producten te meten.

 

 

Een volledig systeem bestaat uit:

 

1. Kegelverwarmer - is gekronkeld in de vorm van een beknotte kegel, schatte 5000 W bij 230 V met een hitteoutput van 100 kW/m2.
2. Faciliteit voor het testen van horizontaal of verticaal georiënteerde specimens
3. Temperatuurcontrole door het gebruik van 3 typek thermokoppels en een 3 term (PID) temperatuurcontrolemechanisme.
4. Een Gespleten Blindmechanisme - beschermt het steekproefgebied vóór de test. Dit verzekert de aanvankelijke massameting stabiel is en de exploitant extra tijd voor systeemcontroles alvorens de test heeft te beginnen. Dit toegevoegde keer is zeer belangrijk voor gemakkelijk-brandbare steekproeven, die vaak te vroeg aansteken als een blindmechanisme niet wordt gebruikt.
5. Specimenhouders - voor specimens 100mm x 100mm tot 50mm dik, in de horizontale en verticale richtlijn.
6. Ladingscel - de massametingen worden geleid via een de ladingscel van de spanningsmaat met een nauwkeurigheid van 0.01g. Gepast met een snelle elektronische tarrafaciliteit en mechanische einden om bewegingsschade te vermijden, stal vloeit geven en met lange levensuur voort.
7. Ontsteking - door 10 die kV vonkengenerator met een veiligheid verwijderd apparaat wordt gepast. Het ontstekingsmechanisme wordt automatisch door een hefboom geplaatst met het blindmechanisme dat wordt verbonden.
8. Uitlaatsysteem - van roestvrij staal dat voor met lange levensuur wordt vervaardigd. Dit bestaat uit, kap, de ringssonde van de gasbemonstering, uitlaatventilator (met regelbare datatransportbesturingen van 0-50g/s, bij een resolutie van minstens 0.1g/s) en een de stroommeting van de openingsplaat (thermokoppel en differentiële drukomvormer). De normale bedrijfsvoering bedraagt een nominale 24 l/s.
9. Gasbemonstering die - uit corpusculaire filters, gekoelde koude val, pomp, drogende kolommen en datatransportbesturing bestaan.
10. Zuurstofanalyse - paramagnetische zuurstofanalisator, die een waaier van 0-25% en prestaties volgzaam met de normen heeft.
11. Rookverduistering - met een lasersysteem wordt gemeten, die fotodiodes, en een 0,5 mw-laser van het Heliumneon, met leiding en verwijzings (het compenseren) met behulp van fotodetectors die. Geleverd met groeperingswieg en 0,3, 0,8 neutrale dichtheidsfilters voor kaliberbepaling.
12. Hitteluf Meter - voor het bepalen van het irradiance niveau aan de oppervlakte van de specimens.
13. Kaliberbepalingsbrander - die het tarief van hitteversie te kalibreren door de apparaten wordt gemeten die methaan van zuiverheid 99,5% gebruiken.
14. Gegevensverzameling – Agilent-Gegevensverzameling/Schakelaareenheid die een 3 groefcardcage met cijfer 6 kenmerken die ½ (22 beetje) interne DMM tot 120 single-ended of 48 met twee uiteinden metingen toelaten. De aftastentarieven tot 250 channels/s zijn beschikbaar met een interface van 115kbaud RS232 en van PCI GPIB als norm. Alle lezingen zijn automatisch gestempelde tijd en kunnen in niet-vluchtige 50.000 worden opgeslagen lezend geheugen.
15. ConeCalcsoftware – het is beschikbaar in multi-talen met inbegrip van het Engels, het Frans, het Duits, het Spaans en Japanner. Het gebruikersinterface is een Microsoft Windows gebaseerd systeem met „gebruikersvriendelijke“ drukknopacties en de standaardgebieden van de Venstersgegevensinvoer, daling onderaan selecteurs, selectievakjes en schakelaars geschikt voor: -
Het tonen van de status van het instrument
Het kalibreren van het instrument en de opslag van kaliberbepalingsresultaten
Verzamelend gegevens tijdens een test worden geproduceerd die
Het berekenen van de vereiste parameters
Voorstellend de resultaten op een manier door de Normen wordt goedgekeurd die
Het het gemiddelde nemen van van veelvoudige tests
Uitvoerende die gegevens in FDMS (het Beheersysteem van Brandgegevens) - een formaat door de belangrijke Europese en laboratoria van de V.S. voor het delen van gegevens tussen laboratoria met verschillende calorimeters wordt gebruikt.
Uitvoerend dossier voor CSV (de komma scheidde variabele) dossiers voor snelle overdracht aan spreadsheten.

 

Welkom om onze fabriek te bezoeken om bezienswaardigheden te bezoeken!

Supplier Company Firmanaam Beperkt Daxian Internationaal (HK) Co.,
Bedrijfadres De Changlian Industriële Bouw, 168 Zhenan het Westenweg, Xiabian-Gemeenschap, Chang'an-Stad, Dongguan, Guang Dong, China
Contactpersoon Sophia Su
Mobiel Aantal 86-13266221899
Telefoonnummer 86-0769-82759287

 

Bouwmateriaal het Testen Apparaten, van de de Brandtest van ISO 5660 de Calorimeter van de de Kamerkegel 0

 

Bouwmateriaal het Testen Apparaten, van de de Brandtest van ISO 5660 de Calorimeter van de de Kamerkegel 1

Contactgegevens
DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Sophia Su

Tel.: +86-13266221899

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)