Thuis Productendraad het testen materiaal

De Draadbrandbaarheid van NBS Plastic het Testen Materiaal, de Kamer van de Rookdichtheid

Certificaat
China DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
China DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Alvorens ik de machine koop, zie ik ons partnergebruik uw machine, na ontvang het, is allen goed. dank, hoop maakt ook tot overeenkomst volgende tijd.

—— Maximum zal

Bij het begin maak ik me ongerust over als uw bedrijf levering op tijd kan, blijkt het uw bedrijf, geen vertraging, de prettige samenwerking van A goed is.

—— Peter Huang

De samenwerking van Nice! Wij waardeerden voor de vriendelijke steun van uw bedrijf op onze projecten. De zeer goede dienst.

—— M. Hussain

Professioneel citaat, professionele technologie, zodat wij geschikte goederen, betrouwbare ondernemingen ontvangen. Hoop kunnen wij nog volgende samenwerken tijd!

—— M. Paul Garry

Ik ben online Chatten Nu

De Draadbrandbaarheid van NBS Plastic het Testen Materiaal, de Kamer van de Rookdichtheid

De Draadbrandbaarheid van NBS Plastic het Testen Materiaal, de Kamer van de Rookdichtheid
De Draadbrandbaarheid van NBS Plastic het Testen Materiaal, de Kamer van de Rookdichtheid

Grote Afbeelding :  De Draadbrandbaarheid van NBS Plastic het Testen Materiaal, de Kamer van de Rookdichtheid

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: DAXIAN
Certificering: CE, SGS
Modelnummer: DX8368
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard export houten koffer
Levertijd: 30 dagen na bevestigde orde
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, in contant geld
Levering vermogen: 30 sets per maand

De Draadbrandbaarheid van NBS Plastic het Testen Materiaal, de Kamer van de Rookdichtheid

beschrijving
Ben op normen van toepassing: ISO 5659.2-2006 Leveringsmacht: AC 220V 100A
Gebruik: dichtheid van de test de plastic rook Materiaal: Roestvrij Staal
Temperatuurbereik: 0 ~ 1000 ºC Lengte: 405mm
Hoog licht:

het knoopleven het testen machine

,

drop testmachine

Van de de Brandbaarheidsrook van NBS Plastic de Optische Dichtheidsprestaties het Testen Materiaal voor Draad en Kabel

 

Productomschrijving:

 

De plastic de dichtheidsmeter van de brandbaarheidsrook is een nieuw type met de dichtheid van de metingsrook die volgens de technische voorwaarden wordt ontwikkeld die in standaardgb/8323.2-2008 en ISO 5659-2 „Testmethodes worden bepaald voor de bepaling met rookdichtheid die de enige kamermethode voor de productie van plastic sigaretten“ gebruiken. Het testmateriaal is geschikt om de specifieke optische dichtheid van de geproduceerde rook te bepalen wanneer het plastiek wordt gebrand, en de maximum specifieke optische dichtheid is het testresultaat. Het wordt gebruikt om de het roken prestaties van plastieken in de gespecificeerde omstandigheden te beoordelen.

Plastieken overeenkomstig van GB8323.2-2008 de „- Rookvorming - Deel 2: Testmethode voor Bepaling met Rookdichtheid door Plastieken de Enige van de Kamermethode“, ISO 5659.2-2006 „- rook Vormingsdeel 2: Bepaling met Optische Dichtheid de testnorm door van de Enige Kamermethode“. Astm e662

Het volledige instrument bestaat uit een verzegelde kamer, een photometric metend systeem, een stralingskegel, een verbrandingssysteem, een ontstekingsmechanisme, een testdoos, een steun, een temperatuur meetinstrument, en een de testsoftware van de rookdichtheid. De kring wordt ontwikkeld gebruikend een single-chip microcomputer en heeft hoge technische inhoud en stabiele prestaties. Dit instrument is geschikt voor alle plastieken, maar ook voor de evaluatie van andere materialen (zoals rubber, textielbekledingen, geschilderde oppervlakten, hout en andere materialen). Het wordt wijd gebruikt door de plastiekenindustrie, stevig-materialen de productieinstallaties, en de onderzoek en experimentele eenheden.

 

 

1.1 de voordeur wordt gepast met vensters en ondoorzichtige blinden die de beweging van de vensters blokkeren.

1.2 de bodem van de vierkante doos wordt gepast met een barstende aluminiumfolie voor het verhinderen van overdruk. De barstende schijf bestaat uit een veiligheids barstende schijf met een dikte van 0.04mm, een lengte van 405mm en een breedte van 200mm en een totale oppervlakte van 81000mm2. Het druk regelende apparaat binnen de doos is geïnstalleerd (zie Figuur 2). ).

1.3 licht venster: Boven en beneden twee lichte vensters Ø75mm, met een ringvormige straalkachel van 9W onder het lichte venster om de temperatuur van de hogere oppervlakte van het lichte venster (50oC ~ 55oC is aangewezen) te verzekeren om de rookconcentratie op de oppervlakte te verminderen. Aan het minimum, is het venster op de bovenkant van de testdoos. Een 8mm dik optisch platform is geïnstalleerd rond het lichte venster buiten de testdoos. Het optische platform wordt bevestigd met een Ø15mm metaalbar die het vaste platform en de testdoos kan aansluiten.

1.4 binnen grootte: hoge 914mmX-breedte 914mmX diep 610mm

1.5 materiaal: Het bestaat uit drie lagen: de buiten 1.5mm dikke staalplaat, elektrostatische baksel witte verf op hoge temperatuur, middenlaag die van 60mm dikke asbestlaag wordt gemaakt, binnenlaag 1.2mm dik USU304-roestvrij staal, elektrostatische baksel zwarte verf op hoge temperatuur, kan gemakkelijk worden schoongemaakt.

1.5 luchtinham en luchtafzet: De luchtinham is geïnstalleerd bij de bovenkant van de testdoos en zijn diameter is Φ65mm. De solenoïdeklep met flens controleert de gesloten en gesloten staat; de luchtafzet is geïnstalleerd bij de bodem van de linkerzijde, en de diameter is Φ80mm. De solenoïdeklep van de flens controleert de gesloten en gesloten staat en omvat een uitlaatventilator.

 

Eigenschappen:

Ten tweede, het foto-elektrische meetsysteem: van de voeding, photomultiplier buis, vergrote doorzichtige film, optisch blind, filter, neutraal transparant blad, lens, optisch systeem, camera, lichtbron, lichte vensterverwarmer

2.1, lichtbron:

2.1.1, lichtbron: bestaat uit een gloeilamp van 6.5V, een transformator voor voeding (input220v output 6.5V), en een veranderlijke weerstand.

2.1.2 installatie: De gloeilamp is geïnstalleerd in de ondoorzichtige donkere doos bij de bodem van de testdoos en bestaat uit een lichtbron, een convexe lens, een optische vensterverwarmer, en een optisch venster.

2.1.3. Lichte vensteropteller: AC220V de voeding, 9W-weerstandsdraad is rond verpakt om ervoor te zorgen dat de temperatuur van de hogere oppervlakte van het lichte venster (50 oC ~ 55oC) aangewezen is.

2.1.4, Convexe Lens: De diameter van 51mm, die wordt en om wordt gekalibreerd aangepast om een ring met een diameter van 51mm en geen ander licht buiten de ring volledig te vormen.

2.1.5, optisch venster: bestaat uit onbelemmerde lichte transmissive film en donkere doos.

2.2, foto-elektrische detector:

2.2.1 fotodetector: Het bestaat etc. uit photomultiplier buis, versterkingsfilter, blind, filter, neutrale filter, convexe lens, optisch venster.

2.2.2 Photomultiplier buis:

2.2.2.1, Photomultiplier buisparameters: voltage: Gelijkstroom 1000V, voeding: input 12V, output 0 ~ -1200V 2mA

2.2.2.2, foto-elektrische systeemverwerking: de foto-elektrische detector is een photomultiplier buis, die aan het A/D-aantalmalplaatje wordt aangesloten, dat door meertrappige versterkingscomputer wordt verwerkt. Kan de lichte overbrenging met de overeenkomstige optische dichtheid met tijd onophoudelijk meten, die het aantal spectrale gevoeligheidsreacties is, gelijkaardig aan de reactie van het blote oog en de donkere stroom is minder dan 0.001uA. De minimumgevoeligheid van de photomultiplier buis kan 100% op optische weg 0,5 worden gelezen neutrale filter en één Nd-2 versterkingsfilter werd verkregen.

2.2.3. Vergroot de filter: De lichte overbrenging van Nd-2,0 is 0,95% en de temperatuur van de lichtbron van A is K=2854.

2.2.4, lichte poort: voor het schot, verbeterd licht overbrengings0% gebruik.

2.2.5, filter: Om de filter, de optische dichtheid van 0,1 een totaal van 11 stukken van ~ te compenseren 1,0 en 2,0.

2.2.6, neutrale filter: Nd-0,5, lichte overbrenging 31,7%, de temperatuur van de de lichtbronkleur van A K = 2854.

2.2.7, Convexe Lens: Een diameter van 51mm laat dat de directe straal toe worden geconcentreerd aan een kleine, intense vlek bij de doorzichtige plaat tussen de hogere en lagere cameradozen.

2.2.7. Kaliberbepaling van het optische systeem: Een neutrale filter met een optische dichtheid van 3,0 en een golflengte van 550-650 NM wordt gebruikt.

2.2.8, optisch venster: bestaat uit onbelemmerde lichte transmissive film en donkere doos.

 

Parameters:

Ten derde, stralingskegel:

3.1, stralingskegel: samengesteld uit het verwarmen elementen met een geschatte macht van 2600W, kan 10KW/m2~50KW/m2-stralingsintensiteit in het centrum van de steekproefoppervlakte verstrekken. Wanneer het meten van irradiance bij twee andere plaatsen 25 mm van het centrum van de steekproef, moet irradiance bij deze twee plaatsen niet minder dan 85% van irradiance op het centrum van de steekproef zijn.

3.2 stralende Kegelverwarmer: Het wordt aangedreven door een onafhankelijke voeding. De macht van de eenfasige isolatietransformator is 3000W. De temperatuurcontrole wordt gecontroleerd door snel-cyclusthyristor, en de controletemperatuur kan bij ±2°C. worden gestabiliseerd.

3.3, de meter van de hittestroom: Het meten van waaier is 50kw/m2, ontvangend een stralingsgebied van vlak gebied van 10mm diameter, de oppervlakte die met zwart steen met een laag die wordt bedekt die, waterkoeling gebruiken.

3.4. Ontstekingsmechanisme: De ontstekingsmechanismepijp wordt gemaakt van Φ4.0mm de buis van het openingskoper, vlamlengte, is de niveaumeting 30mm.

Ten vierde, het systeem van de gaslevering:

4.1, gasbron: 95% zuiverheid, propaan en luchtmengsel, druk 170Kpa

4.2, propaandebietmeter: 1~100cm3/min

4.3, de meter van de luchtstroom: 5~500cm3/min

Vijfde, de gehele prestaties:

1, lichte overbrengingsresolutie: 0,0001%;

2. Metingswaaier: 0-100%; Het automatische verschuiven wanneer het meten.

3, metingsnauwkeurigheid: ± 3%;

4, het het werk voltage: AC200-240V 50Hz;

5, omringende vochtigheid: kamertemperatuur -40 °C

6. Werkomgeving: Wanneer het instrument loopt, zou het directe licht moeten worden vermeden en er zou moeten zijn gedwongen geen - luchtstroom.

Zes, metingssoftware: Gebaseerd op WINDOWS XP die interface, LabVIEW-stijl in werking stellen. Toont de overbrenging en tijdkrommen. De Chinese en Engelse interface, en verstrekt instructiehandboeken in zowel Chinees als het Engels. Zie Figuur 3

Contactgegevens
DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Sophia Su

Tel.: +86-13266221899

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)