Thuis ProductenTreksterkte testen Machine

Hydraulische Universele Treksterkte het Testen Materiaal/UTM-het Testen Machine

Certificaat
China DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
China DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Alvorens ik de machine koop, zie ik ons partnergebruik uw machine, na ontvang het, is allen goed. dank, hoop maakt ook tot overeenkomst volgende tijd.

—— Maximum zal

Bij het begin maak ik me ongerust over als uw bedrijf levering op tijd kan, blijkt het uw bedrijf, geen vertraging, de prettige samenwerking van A goed is.

—— Peter Huang

De samenwerking van Nice! Wij waardeerden voor de vriendelijke steun van uw bedrijf op onze projecten. De zeer goede dienst.

—— M. Hussain

Professioneel citaat, professionele technologie, zodat wij geschikte goederen, betrouwbare ondernemingen ontvangen. Hoop kunnen wij nog volgende samenwerken tijd!

—— M. Paul Garry

Ik ben online Chatten Nu

Hydraulische Universele Treksterkte het Testen Materiaal/UTM-het Testen Machine

Hydraulische Universele Treksterkte het Testen Materiaal/UTM-het Testen Machine
Hydraulische Universele Treksterkte het Testen Materiaal/UTM-het Testen Machine

Grote Afbeelding :  Hydraulische Universele Treksterkte het Testen Materiaal/UTM-het Testen Machine

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: DAXIAN
Certificering: CE, SGS, CE
Modelnummer: DX8329A
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Standaard export houten koffer
Levertijd: 30 dagen na bevestigde orde
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, in contant geld
Levering vermogen: 30 sets per maand

Hydraulische Universele Treksterkte het Testen Materiaal/UTM-het Testen Machine

beschrijving
Metingsopties: 500kg, 1000kg, 2000kg, 5000kg, 10000kg Snelheid testen: 50~500mm/min regelbaar
Maximumslag: 800mm Resolutie van de belasting: 0.1kg
Resolutie: 1/200000 Efficiënte Ruimte: 400,500,600mm
Hoog licht:

verlengings trektest

,

universele trek het testen machine

Hydraulische Universele Trekcompressiesterkte het Testen Materiaal/UTM-het Testen Machine

 

Productomschrijving:

Dit meetapparaat kan voor trek worden gebruikt, buigend, vouwend, scherend, pellend en ander tests. Het is geschikt voor het testen van metalen, non-metals en diverse speciale materialen. Het is uitgerust met testsoftware om het verband tussen verplaatsing en spanning te volgen.

De metingsopties 500kg, 1000kg (1T), 2000kg (2T), 5000kg (5T), 10000kg (10T), 20000kg (20T) kunnen volgens de vereisten (de prijzen zullen variëren) worden geselecteerd.

Ladingsresolutie 0.1kg.

Maximumslag (met inbegrip van klemmen) 800mm

Regelbare testsnelheid 50~500mm/min.

Snelheidsnauwkeurigheid 50±0.5mm, 500±1.0mm

Motorservomotor, stepper motor, AC motor, hydraulisch type volgens klantenbehoeften.

Afmetingen volgens beelden (W×D×H) 85cm×50cm×185cm, 75cm×45cm×175cm, 65cm×36cm×175cm

 

10000kg (10T) of meer 2000kg (2T) of meer facultatieve ~5000kg (5T) facultatieve 500kg~2000kg (2T)

(1) de de testsoftware van de luxeinterface onder het Windows XP-besturingssysteem kan verschuiving met constante snelheid, positie, constante lading, het vaste tarief van de ladingsverhoging, de spanning van de spanningsoverdracht, het constante tarief van de spanningsverhoging en andere controlewijzen plus meertrappige controlewijze bereiken om aan verschillende vereisten te voldoen. Controlevereisten.

(2) de universele het materiële testen van het bedrijf machine het testen software voorziet fabrikanten van vrije wijziging.

(3) meertalige willekeurige omschakeling: Vereenvoudigde Chinese, Traditionele Engelse Chinees.

(4) een meer dan dozijn het programmainterface van de luxetest.

(5) diverse eenheden zoals kracht, verplaatsing, en spanning kunnen willekeurig worden geschakeld.

(6) diverse types van krommen kunnen willekeurig tijdens de test worden geschakeld: lading-verplaatsing, lading-tijd, verplaatsing-tijd, stress-strain, en lading-twee-punt uitbreiding.

(7) nemen de Grafiek 3D transformatie, de vergelijking van veelvoudige testresultaten, de grafische mening, de vrije transformatie gecoördineerde vertoning, het vrije schrapen van diverse testkrommen, de nieuwe analyse van testresultaten, recalculation, de methode van de hystereselijn en de geleidelijke benadering om non-proportional uitbreidingssterkte, lading te verkrijgen punten, plaatsen het verplaatsingspunt, plaatsen het schilinterval, etc.

 

(8) de formule kan vrij worden uitgegeven. Het eind van de test kan automatisch worden gearchiveerd en manueel worden gearchiveerd. Nadat de test wordt voltooid, worden de maximumsterkte, de hogere en lagere opbrengststerkte, de treksterkte, de samenpersende sterkte, de elastische modulus, het verlengingstarief, de maximumwaarde van het afschilferingsinterval, en het minimum automatisch berekend. Waarden, gemiddelden, etc.

(9) eenvoudig en flexibel staat de eenvoudige en geschikte rapportredacteur zoals WORD klanten toe om allerlei rapporten gemakkelijk uit te geven en te drukken die zij hebben gehouden van.

(10) Testresultaten kunnen output in gegevensindelingen zoals EXCEL, TEKST, en HTML zijn.

(11) de software heeft historische de demonstratiefunctie van testgegevens: A. verhoog de reproduceerbaarheid van het toevallig geschrapte commerciële van B. Convenient van testresultaten personeel uitgaan om aan de klant de superieure functie van de software aan te tonen Geen behoefte aan de machine om de functie van de simulatietest te steunen.

(12) de controlemechanismehardware belooft vrije vervanging binnen een jaar als resultaat van de problemen van de productkwaliteit, universele het testen machine het testen software voor vrije onbeperkte levenverbeteringen.

 

Materiaaloverzicht:

Computer is de servotype universele het materiële testen machine een nieuwe het materiële testen machine combinerend elektronische technologie en mechanische transmissie. Het heeft brede en nauwkeurige ladingssnelheid en kracht metend waaier, en heeft hoge nauwkeurigheid in de meting en de controle van lading en verplaatsing. En de gevoeligheid, kan ook uitgevoerde lading met constante snelheid, constante de automatische controletest van de snelheidsverplaatsing zijn. Met eenvoudige en geschikte verrichting, is het vooral geschikt om instrumenten te testen die productkwaliteit op de productielijn controleren. Deze reeks modellen is hoofdzakelijk geschikt voor niet-metalen en metaalmaterialen het testen minder dan 10kN-test.

De belangrijkste functie: Dit meetapparaat wordt hoofdzakelijk toegepast op flexibele materialen zoals rubber, plastiek, leer en andere misvorming. Kan de test van trek, tearing, zelfklevende die sterkte, schil, enz. voltooien, met speciale terminologie voor grote misvormingsextensometer wordt uitgerust voor het meten van misvorming van de steekproef, geschikt voor de mechanische eigenschappen van materialen met grote misvorming.

 

De hoofdlijnen:

Het gebruik van ingevoerde optische codeur voor verplaatsingsmeting, het controlemechanisme gebruikt een ingebedde single-chip microcomputerstructuur, een ingebouwde krachtige controle en controle software, vastgestelde meting, controle, berekening, opslagfuncties in. Met automatische die berekening van spanning, verlenging (met extensometer wordt uitgebreid), treksterkte, elastische modulusfunctie, automatische statistische resultaten; registreer het maximumpunt, breekpunt, automatisch het gespecificeerde punt van de krachtwaarde of verlenging; gebruikend een computer om de dynamische vertoning van de proces en testkromme te testen, en gegevens - de verwerking, na het eind van de test kan door de module zijn van de grafiekverwerking voor gegevensanalyse en het uitgeven van de kromme, en kan het rapport drukken, hebben de productprestaties het internationale geavanceerde niveau bereikt.

Voldoe aan de normen: overeenkomstig van de de machine“ test „van GB/T16491-1996 de elektronische universele standaardcontrolevereisten.

 

Toepassingsgebied:

Wijd gebruikt in metrologiekwaliteitscontrole; de industrie van het kledingsschoeisel; rubberplastieken; metallurgisch ijzer en staal; machines productie; elektronische toestellen; automobiele productie; textiel chemische vezel; draad en kabel; verpakkingsmaterialen en voedsel; instrumentatie; medische apparatuur; burgerlijke kernenergie; civiel gebruikluchtvaart; Instellingen van het hogere leren; Onderzoeklaboratoria; Goedereninspectie en arbitrage, technische supervisieafdelingen; bouwmaterialenkeramiek; petrochemische stoffen; andere industrieën.

 

De belangrijkste technische parameters:

1, de maximumlading: 100N, 200N, 500N, 1KN, 2KN, 5KN, 10KN binnen facultatief

2, nauwkeurigheidsniveau: 1/0,5

3, efficiënte metende waaier: 0,2% aan 100% (niveau 1)/0,4% aan 100% (0,5 niveau)

4. Nauwkeurigheid van krachtmeting: binnen ±1% van de vermelde waarde of binnen ±0.5% van de vermelde waarde

5, de resolutie van de testmachine: maximumlading 1/200000, de binnenkant en de buitenkant zonder spleet, en de volledige resolutie zijn onveranderd

6, ladingssensor:

Basisconfiguratie: trekkracht, druksensor (maximumlading)

Uitgebreide configuratie: de veelvoudige sensoren kunnen worden toegevoegd

7, efficiënte testbreedte: 390mm (kan volgens klantenvereisten worden verwijd)

8, efficiënte uitrekkende ruimte: 400,500,600mm (kan volgens klantenvereisten zijn gestegen)

9, de waaier van de testsnelheid: 0,001 ~ 500mm/min

10. Nauwkeurigheid van verplaatsingsmeting: binnen ±0.5% van de vermelde waarde of binnen ±0.2% van de vermelde waarde

11, facultatief misvormingsmeetsysteem (volgens de vraag):

Uitgebreide configuratie: grote misvorming: minimummaatlengte 10mm, misvormingswaaier: 800mm

Uitgebreide configuratie: kleine misvorming: maatlengte 25mm, 50mm, 100mm Misvormingswaaier: 5mm, 10mm, 25mm

12. De nauwkeurigheid van de misvormingsmeting: Binnen ±0.5% van de vermelde waarde (de Facultatieve grote misvorming of de kleine misvorming kan volgens klantenvereisten worden geselecteerd)

13. Proefbankveiligheidsapparaat: elektronische grensbescherming

14, proefbank opheffend apparaat: snel/kan zich de langzame snelheids automatische controle, bewegen

15, de functie van de testterugkeer: hand of automatische twee opties, na het eind van de test automatisch of manueel terugkeer in de aanvankelijke positie bij de hoogste snelheid

16, overbelastingsbescherming: meer dan 10% van de maximumlading, automatische machinebescherming

17, inrichtingsconfiguratie: een reeks van trekinrichting

18, gastheergrootte: 800 * 550 * 2210mm (de hoogte van de lengte * breedte *)

19, machtssysteem: De de Deltaac servomotor + aandrijving van Taiwan + de schroef van de hoge precisiebal

20, Macht: 220V, 50HZ,

21, macht: 0.4KW (standaard verschillende machtsmotoren volgens verschillende machtsvereisten)

22, gastheergewicht: (ong.) 300 Kg

Contactgegevens
DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Sophia Su

Tel.: +86-13266221899

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)