Bericht versturen
Thuis ProductenPCB-Testmachine

HDI-van het de Raads Testende Materiaal van PCB de Geautomatiseerde Optische Inspectie AOI Systems

Certificaat
CHINA DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
CHINA DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Alvorens ik de machine koop, zie ik ons partnergebruik uw machine, na ontvang het, is allen goed. dank, hoop maakt ook tot overeenkomst volgende tijd.

—— Maximum zal

Bij het begin maak ik me ongerust over als uw bedrijf levering op tijd kan, blijkt het uw bedrijf, geen vertraging, de prettige samenwerking van A goed is.

—— Peter Huang

De samenwerking van Nice! Wij waardeerden voor de vriendelijke steun van uw bedrijf op onze projecten. De zeer goede dienst.

—— M. Hussain

Professioneel citaat, professionele technologie, zodat wij geschikte goederen, betrouwbare ondernemingen ontvangen. Hoop kunnen wij nog volgende samenwerken tijd!

—— M. Paul Garry

Ik ben online Chatten Nu

HDI-van het de Raads Testende Materiaal van PCB de Geautomatiseerde Optische Inspectie AOI Systems

HDI-van het de Raads Testende Materiaal van PCB de Geautomatiseerde Optische Inspectie AOI Systems
HDI PCB Board Testing Equipment Automated Optical Inspection AOI Systems
HDI-van het de Raads Testende Materiaal van PCB de Geautomatiseerde Optische Inspectie AOI Systems HDI-van het de Raads Testende Materiaal van PCB de Geautomatiseerde Optische Inspectie AOI Systems HDI-van het de Raads Testende Materiaal van PCB de Geautomatiseerde Optische Inspectie AOI Systems HDI-van het de Raads Testende Materiaal van PCB de Geautomatiseerde Optische Inspectie AOI Systems HDI-van het de Raads Testende Materiaal van PCB de Geautomatiseerde Optische Inspectie AOI Systems

Grote Afbeelding :  HDI-van het de Raads Testende Materiaal van PCB de Geautomatiseerde Optische Inspectie AOI Systems

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Daxian
Certificering: CE
Modelnummer: Dx-hct-80V
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Prijs: Negotiate
Verpakking Details: Houten gevallen
Levertijd: 10 het werkdagen
Betalingscondities: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 5 reeksen elke maand

HDI-van het de Raads Testende Materiaal van PCB de Geautomatiseerde Optische Inspectie AOI Systems

beschrijving
Materiaalnaam: HDI-het materiaal van de raadstest Testwaaier:: 0℃~300℃ (TYPE K)
Macht: 220V 50HZ 2000VA GROOTTE: breedte 80cm*115cm*133cm
Gewicht: 136 kg Levertijd: 15 het werkdagen
Hoog licht:

HDI-de Raad van PCB het Testen Materiaal

,

AOI-de Raad van PCB het Testen Materiaal

,

AOI-de Testmachine van PCB

HDI-het Materiaal van de de Raadstest van PCB

 

Weersta huidig parametermeetapparaat:


HCT weerstaat huidig parametermeetapparaat kan worden gebruikt om te vinden de aangewezen huidige parameters voor HCT huidige test van de PCB-gatenketen de teststeekproef van de geleidingsbetrouwbaarheid weerstaan. Het instrument keurt high-precision machtsmodule en temperatuur en weerstandsaanwinstenmodule goed om steekproeven voor PCB-gatenketen te testen, automatisch verschillende stromen, cyclus omhoog te verwarmen, leverancier van de het gaten testende machine van HDI de blinde, hittebehoud, het koelen procédé, en de keten van het monitorgat in temperatuur in real time, stroom, prijs van het het gatenmeetapparaat van HDI de blinde, en weerstandsveranderingen proberen. Tot een geschikte stroom wordt gevonden, voldoet de PCB-gatenketen steekproef aan de HCT-testvereisten onder deze stroom.
HCT weerstaat huidig parametermeetapparaat kan ook worden gebruikt want HCT huidige test van de PCB-gatenketen weerstaat.


De hoofdlijnen van weerstaan huidig parametermeetapparaat:


Tweezijdige test
Wanneer de gatenketen van de teststeekproef symmetrisch aan beide kanten van de kringsraad wordt ontworpen, kan het instrument de tweezijdige test gebruiken, d.w.z., de teststroom is van toepassing geweest op de twee gatenketens aan beide kanten tegelijkertijd om de temperatuur van de gatenketen op de hogere oppervlakte te testen.


●Aanvankelijk weerstandsonderzoek
De hogere en lagere drempels van de aanvankelijke weerstand vóór de test kunnen worden geplaatst, en de steekproeven die aan de aanvankelijke weerstandsvereisten voldoen zullen blijven worden getest.


●De vertoning van de de gegevenskromme van het testproces
Tijdens de test, worden de het gat van HDI blinde het testen machine, de temperatuur van de steekproef, de snelheid van temperatuurverandering, de weerstand, en de stroom getoond dynamisch in realtime.
De gegevenskrommen kunnen worden tweemaal geklikt om voor observatie en analyse te vergroten.

Test, Hoge Huidige Test die huidige test weerstaan
HCT weerstaat huidige test is een methode van weerstaat huidige test. In de test, wordt een constante gelijkstroom-stroom toegepast op de gatenketen, zodat de gatenketen tot reekst1 op hoge temperatuur binnen een vastgestelde tijd (t1-t0), toeneemt en dan deze stroom blijft toepassen, zodat de gatenketen temperatuurt1 aan T2 bedraagt. Binnen de waaier, houd de vastgestelde tijd (T2-t1), dan einde die de stroom toepassen en laat de porie koel voor een tijd (t3-T2) neer ketenen tot het kamertemperatuur bereikt.
Tijdens het testproces, is het noodzakelijk om de weerstand en de stroom van de gatenketen in realtime te ontdekken.

Van de het gaten testende machine prijs-HDI van HDI het blinde blinde gat die machine-Daxian Co. van het Instrumentenmateriaal, Ltd testen verstrekt. Het Materiaalco. van het Daxianinstrument, Ltd (https://www.maoyt.com/test/firetesting-equipment.com/) heeft sterke sterkte en betrouwbare reputatie. De het werkhouding van het bedrijf van voortreffelijkheid en voortdurende verbetering en innovatie zal de Intelligente Technologie van Weitai ertoe brengen om zich bij handen met u aan te sluiten om een betere toekomst tot stand te brengen!

 

Grootte Breedte 80cm*115cm*133cm
Gewicht 136kg
Macht 220V 50HZ 2000VA
De metingswaaier van de steekproeftemperatuur kamertemperatuur ~ 350 °

 

HDI-van het de Raads Testende Materiaal van PCB de Geautomatiseerde Optische Inspectie AOI Systems 0

Contactgegevens
DONGGUAN DAXIAN INSTRUMENT EQUIPMENT CO.,LTD

Contactpersoon: Sophia Su

Tel.: +86-13266221899

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)